Vi närmar oss jul, klappar ska skapas och slås in. Håll koll på erbjudanden som kommer efterhand på vår webbsida 🙂  Vi bjuder sista veckan på glögg och pepparkakor och fortsätter med våra domherrar som julpyssel. Vi stänger för julen lördag den 16 december och öppnar igen 16 januari och har öppet hela den veckan tisdag till lördag. Vi tänker bygga och fortsätta renoveringen med lokalen. Ser ni att det lyser kan ni komma in. 

Vi kör fraktfritt inom Sverige hela december så passa på nu att unna dig eller någon annan ett extra garn eller två!

WEBBSHOPPEN är igång hela tiden :) Mellan 20 och 27 december ska vi på en semester så alla paket som beställs i den veckan packas den 28:e.

Vi börjar nu planera för våren så håll koll på alla våra tider och aktiviteter under fliken kalender på vår hem sida.

Glöm inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev för att vara först med ny information, specille erbjudanden, tävlingar och mer.

Vi har fyllt på Lettlopi och Indiecita Alpacka samt lite annat i webbshoppen. Nytt är våra fina syntet tofsar att sätta på mössorna.

                                JULKLAPPSYRA!
Nu har vi julklapps yra här. Köp Lovikka från Ullcentrum eller någon av alla våra SOCKGARNER till 10% rabatt. Passa på! Gäller t.o.m 31 Dec. Rabatten dras automatiskt vid kassan.

                                                         FRAKTFRITT HELA DECEMBER

                                                                         

Senast inlagt i shoppen!

95 SEK
95 SEK
95 SEK